Яндекс.Метрика

miercuri, 24 august 2016

PREASFINȚITUL EPISCOP PETRU ÎMPREUNĂ CU COMISIA PENTRU DESHUMAREA MOAȘTELOR S-A DEPLASAT LA MĂNĂSTIREA CĂPRIANA

     Miercuri, 24 august 2016, în prima jumătate a zilei, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a avut zi de  audienţă la Centrul Eparhial din or. Ungheni. Preasfinţia Sa a primit clerici şi mireni din cadrul episcopiei .
  Iar în a doua jumatătate a zilei, cu Binecuvîntarea Întîi Stătătorului Bisercii Ortodoxe din Moldova Înaltpreasfințitul VLADIMIR Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfinţitul Episcop PETRU care este și Președintele Comisiei de Canonizare a Sfinților din Moldova, din preună cu Preasfințitul VICTOR, Episcop de Arțîz, Vicar al Eparhiei de Odessa, Membru al comisiei de canonizare a sfintilor din Ucraina și cu Comisia formată pentru deshumarea moaștelor s-au deplasat la mănăstirea Căpriana locul unde este înmormîntat, Mitropolitului Gavriil Banulescu Bodoni. 
     Aici Preasfinția Sa, însoțit de comisia formată împreună cu starețul mănăstirii Arhimandritul FILARET (Cuzmin) fiind prezent și Dn Gheorghe POSTICĂ, Viceministrul Culturii, au făcut pregătirile necesare pentru deshumarea moaștelor Mitropolitului Gavriil Banulescu Bodoni.
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu